Telefon 0120-142 20 | Telegatan 4 | 59753 |  Åtvidaberg

Om oss

Vi har en mycket lång erfarenhet av inglasningar. Aluminiumsprofils lösningar. Idag kan man bygga hela hus med glas. Med modern teknologi och avancerad bearbetning av såväl glas som metallprofiler där konstruktioner med glas är det dominerande materialet.

Formgivningskompontenterna glas och aluminium ger fritt utrymme för kreativitet och för att sätta en distinkt prägel. På ett alldeles speciellt sätt ger det fasaden sin prägel åt en byggnads individuella karaktär. Med fortsatt utveckling av fasadkonstruktioner öppnar det nya områden för byggandet av objektet.

Är ni byggföretag, fastighetsägare, bostadsrättsförening eller äger en fastighet kan det vara värt att ta kontakt med oss för att diskutera olika lösningar. Som tex möjligheter att spara på värme och energi genom att byta fönster och dörrar mm. Vi har ett brett register där vi kan erbjuda allt från hjälp vid projektering till färdigt montage, i små som stora projekt.

Marknaden förändras, produkter och teknik utvecklas i snabbtakt. Det är av största vikt att vi hänger med i denna utveckling och är lyhörda för kundens önskemål och branschens krav. Glasbranschföreningens medlemsföretag har den högsta kompetens att utföra arbeten med glas och metall för fasader, entréer, tak, uterum och balkonger mm. Tack vare ut och fortbildning i föreningens regi och i samarbete med tillverkare och leverantörer har medlemsföretagen alltid den mest aktuella kunskapen om regler, entreprenader, material, bearbetning och montage.

IMG_1294_redigerad

Kontakta oss

Nöjds Aluminium & Glas AB
Telefon 0120-142 20
Telegatan 4
59753  Åtvidaberg